logo coral lo lliri

Direcció musical

Pere Díez i Subirà

Director

Comença els estudis musicals a l’Escolania de Montserrat sota el mestratge del pare Ireneu Segarra, més tard fa estudis de flauta travessera amb Josep Padró, i durant 4 anys forma part del quartet de flautes dolces de joventuts musicals de Manresa. Estudia cant amb Montserrat Pueyo i Margarida Sabartés.
Ha fet cursos de direcció coral amb els directors Manuel Cabero, Jordi Casas, Joan Companys.
La seva tasca com a director de cors l’ha portat a dirigir la coral de la Passió d’Olesa, el cor de la Passió d’Esparreguera, la coral de l’Espill de Berga, la Capella de Música Burés, la coral Nova Harmonia de Sallent, la coral del Pont de Vilomara, la coral de l’esplai de St. Vicenç de Castellet, la coral de l’Esplai d’Arenys.

Des de l’any 1979 és director de la coral Al Vent de St. Vicenç de Castellet, director de la Coral Lo Lliri de l’Ametlla del Vallès des de l’any 1988 i més recentment és també el director de la coral Talamanca.
Paral·lelament ha impartit cursos de tècnica vocal i descoberta de repertori a diferents corals del nostre país.
Com a cantaire ha fet col·laboracions amb diferents cors del nostre país, ha participat en l’enregistrament de diverses obres amb l’Escolania de Montserrat i juntament amb el cor de cambra del Palau ha participat en l’òpera Don Quijote a Barcelona dirigida per Joan Pons i la Fura dels Baus.

Com a director ha enregistrat dos CD amb la Coral Al Vent i un amb la Coral Lo Lliri.

Montserrat Casas i Bardés

Sots directora i piano

Ha treballat com a professora de llenguatge musical, piano, cant coral i cant en les escoles de música de Santpedor, Sant Joan de Vilatorrada, Navarcles, Castellbell i el Vilar i al Conservatori de Música de Manresa.
També ha fet col·laboracions com a cantaire amb diferents cors del nostre país, i juntament amb el cor de cambra del Palau ha participat en l’òpera Don Quijote en Barcelona dirigida per Joan Pons i la Fura dels Baus.

Va exercir com a  directora de l’Escola Municipal de Música de Sant Vicenç de Castellet i actualment es professora de llenguatge musical i tècnica vocal a l’Escolania de Montserrat.
També és la directora del grup vocal a veus blanques Eumèlia, sots directora de la coral Al Vent, sots directora de la Coral Lo Lliri i sots directora de la coral de Talamanca.

Com a cantaire ha enregistrat dos CD amb la coral Al Vent i un amb la Coral Lo Lliri i com a directora i cantaire un doble compacte amb el grup vocal Eumèlia.

T'agrada cantar? Vine!!!

Gaudiràs amb nosaltres de les bones estones que passem cantant i fruint de la bona música
Informa't!

On som

CORAL LO LLIRI
Sala Carles Sindreu

C/ Torregassa, 8
L'Ametlla del Vallès - Barcelona

info@coral-lolliri.cat 

Contacte